Ludzie

Anna Machacz

Prezeska

Pomysłodawczyni i matka założycielka Fundacji Biznes Mama, a obecnie Fundacji Naturalnie Edukacyjnej. Rozmarzony, a jednocześnie stąpający twardo po ziemi architekt edukacji.

Od 20 lat, poprzez projektowanie i prowadzenie zarówno warsztatów jak i wydarzeń o charakterze edukacyjno – kulturalnym dla dzieci, młodzieży i nauczycieli, unowocześnia rynek edukacji. Jako pedagog kieruje się pasją do nauczania. Nieustająco poszukuje form przekazu dostosowanych do współczesnych odbiorców.

W wolnej chwili pisze scenariusze spektakli oraz książki dla dzieci…

Monika Dworakowska

Członkini zarządu

Prawa i lewa ręka Prezeski. Realistka, ale jednocześnie marzycielka z ciepłym spojrzeniem na świat i otaczających ją ludzi. Z wykształcenia menedżerka kultury, wielbicielka i promotorka polskiej twórczości.

Od 10 lat dostrzega piękno w kobietach wykonując makijaże, ale również organizuje i szkoli w tym obszarze, przekazując innym swe niezwykłe umiejętności.

Ma dziecięcy apetyt na życie. Z zamiłowania filozofka, która tworzy nurt „Fenomen wewnętrznego piękna człowieka”.

W wolnej chwili próbuje dostrzec rzeczywistość poprzez rysunek.